Otvaranje rekonstruisanog košarkaškog terena

08 aug 2014

Predsjednik opštine Ivan Novosel, u prisustvu predsjednika skupštine Krsta Boškovića, izvršnog direktora kompanije Adriatic Marinas Olivera Korleta, članova Savjeta za sport, ali i brojnih zvanica, ljubitelja sporta, otvorio je danas rekonstruisani košarkaški teren u Velikom gradskom parku.

„Želio bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u realizaciji ovog značajnog projekta za opštinu Tivat i građane Tivta. Prije svega hvala kompaniji Adriatic Marinas i njenom izvršnom direktoru gospodinu Oliveru Korletu i njegovim saradnicima što su prepoznali značaj ovog projekta za grad. Ovo je nastavak jedne dobre saradnje koju opština Tivat ima sa pomenutom kompanijom kada je u pitanju pomoć građanima i lokalnoj zajednici. U pitanju je izuzetno društveno odgovorna kompanija koja je pokazala da joj nije samo prioritet Porto Montenegro i višemilionska investicija, već da kroz ovakve i slične projekte živi zajedno sa gradom. Nadamo se da će se ta saradnja nastaviti i u idućem periodu“- istakao je ovom prilikom Predsjednik opštine Tivat.

Akcija obnove košarkaškog terena odrađena je u sklopu projekta „Zajedno za zajednicu“ koju kompanija Adriatic Marinas uspješno realizuje uz podršku opštine Tivat. Radove je izvela slovenačka kompanija „Sloen“, a ukupna vrijednost investicije iznosi oko 25.000 EUR

SLUŽBA PREDSJEDNIKA

post slika