Ples maturanata

20 maj 2016

Maturanti SMŠ “Mladost“ i Muzičke škole Tivat (54 para) plesali su danas Štrausovu Kvadrilu sinhronizujući se sa maturantima iz još 74 grada. Zbog lošeg vremena ples je održan u SD“Župa“ uz brojno prisustvo profesora,učenika  i rodbine maturanata.

  „U ime opštine Tivat želim da vas pozdravim i da vam poželim uspješan završetak škole, i  da imate puno uspjeha u nastavku školovanja i  života. Vašem uspjehu svesrdno i mnogo su doprinijeli kako vaši profesori, tako i vaši roditelji. Mislim da im treba reći jedno veliko hvala, jer vi ste generacija puna znanja i puna ambicije da napreduje i dalje. Budite uvijek ovako veseli, nasmijani i dragi, ali budite i svoji“ - istakla je Dubravka Nikčević, sekretarka Sekretarijata za upravu i društvene djelatnosti.


    „Naši maturanti igrom i plesom završavaju srednjoškolsko obrazovanje. Vedra i nasmijana lica i sa poletom streme ka novim saznanjima koja će sticati u daljem školovanju. Nadam se da iz srednje škole nosite puno lijepih uspomena na svoje profesore i stečena školska drugarstva“ - kazala je direktorica Srednje škole „Mladost“, Jovanka Vujačić.
Po prvi put kvadrilu su plesali i maturanti iz Muzičke škole Tivat:
    „Ova institucija sa ponosom danas ispraća prvu generaciju maturanata u istoriji ove škole. Svima vama zajedno želim da vam današnji dan ostane dugo u sjećanju i u srcu. Ostanite sa zvucima muzike cijeli život“ - rekla je direktorica Muzičke škole Pina Bubanja.
    "U ime generacija koja se u SMŠ“Mladost“ upisala 2012. godine želim da izrazim veliko zadovoljstvo, sreću i ponos što sam bila dio ove škole. Od zbunjenih prvaka stasali smo u mlade ljude koji su spremni za izazive. Naučili smo da cijenimo znanje. Hvala roditeljima i profesorima. Generacijo, vi ste u ovom danu biseri koji će tek zasijati!“ - rekla je maturantkinja, đak generacije,Tijana Bojanić.

Oko plesa maturantima je u proteklom periodu pomagala Verica Urošević iz plesnog kluba "Bellissima" a organizatoru ove manifestacije, Opštini Tivat i SMŠ“Mladost“, pomogli su Centar za kulturu Tivat, Komunalno preduzeće, Uprava policije,te medijski sponzor Radio Tivat.

post slika