POBJEDNICE MANIFESTACIJE “CRNA GORA U RITMU EVROPE” NA PRIJEMU KOD PREDSJEDNICE

04 maj 2017

Predsjednica Opštine, prof. dr Snežana Matijević, sa saradnicama iz Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, mr Dubravkom Nikčević-sekretarkom Sekretarijata i Anom Ivanović, samostalnom savjetnicom III za kulturu, primila je 03.05. 2017. godine jedanaestočlanu ekipu koja je osvojila prvo mjesto na Manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope”. Pobjednički tim čine dvije solistkinje: Dora Štampić i Rezeda Valejeva; kao i devetočlana plesna grupa:Jelena Knežević, Staša Stojković, Ivona Šćepanović, Bojana Međedović, Andrijana Rašica, Mia Kuč, Tara Petrović, Dušica Rovčanin i Anamarija Stipanić. One su izvele pjesmu na portugalskom jeziku.

Predsjednica dr Snežana Matijević čestitala je djevojčicama i izjavila da je osvojeno prvo mjesto nagrada za sve nas, jer će na ovaj način prezentovati i grad i državu. Posebno se zahvalila Verici i Izabeli Urošević, koje su radile koreografiju sa djevojčicama i na taj način doprinijele njihovom uspjehu.
Sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, mr Dubravka Nikčević, takođe je čestitala djevojčicama na osvojenom prvom mjestu i zahvalila se svima koji su doprinijeli velikom uspjehu: Verici i Izabeli Urošević, roditeljima, JU OŠ “Drago Milović” – koja je obezbijedila prostor za vježbanje, KUD “ Boka” koji je ustupio ozvučenje tokom proba, SC Župa- koji je ustupio prostorije za finalne probe, NVO “Djeca Tivta” – čiji članovi/ce su pomogli u pravljenju navijačkih zastavica.
Kao nagradu za osvojeno prvo mjesto djevojčice očekuje put u Portugal, dok će 50 posto novca prikupljenog od SMS glasova biti uplaćeno u budžet tivatske lokalne uprave, sa preporukom da bude upotrijebljen za programe namijenjene djeci.

 

post slika