POČINJE PRVI SEMINAR “KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE” KANCELARIJE ZA MLADE OPŠTINE TIVAT

21 mar 2014

Opština Tivat - Kancelarija za mlade, u saradnji sa Centrom za obrazovanje ZOPT Tivat organizovala je edukativne proljećne besplatne radionice za mlade od 15 - 29 godina,  sa ciljem osnaživanja i podizanja kvaliteta života mladih osoba.
Za ponuđene  teme prijavljeno je već 70 mladih a one koje su rezultat interesovanja mladih u opštini Tivat. Prvi seminar “Komunikacijske vještine” počinje danas od 17 čas u prostorijama ZOPT-a (zgrada Stare opštine). Osim stručnjaka iz ove oblasti koje je angažovao ZOPT vršnjački edukatori će imati ulogu kootrenera, čime će obogatiti svoje znanje. Sve prijavljene o terminima ostalih dvodnevnih seminara obaviještavat će vršnjački edukatori Irina Kusovac iz osnovne škole i Ana Božić iz Srednje škole.
Preostalih pet seminara nose teme: Kako se nositi sa rješavanjem konflikata, Predrasude, Vještine prezentacije na temu: Moj grad,  Kreativne radionice za pripremu vaskršnjih ukrasa i seminar na temu kako Predstaviti se kroz CV i individualni plan sezonskog zapošljavanja. Nakon seminara dobija se sertifikat.