POSJETA PREDSTAVNIKA JAVNE USTANOVE ZA SMJEŠTAJ, REHABILITACIJU I RESOCIJALIZACIJU ZAVISNIKA OD PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI

12 jul 2019

Predstavnici JU Za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju zavisnika od psihoaktivnih supstanci posjetili su juče (11.07.2019. godine) Opštinu Tivat.

Direktora ove ustanove Aleksandra Radinovića sa saradnicama, psihološkinjom Dijanom Milošević i socijalnom radnicom Ivanom Tiodorović primio je predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac.

Naglašena je kontinuirana i uspješna sradnja Centra za rehabilitaciju i opštine Tivat, kako u smislu tretmana koji ustanova pruža za klijente sa teritorije Opštine Tivat tako i u pružanju podrške sprovođenju preventivnih aktivnosti koje realizuje opštinski Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja.

Tokom razgovora, dogovoreni su i drugi oblici saradnje kao što je promocija i distribucija proizvoda koji klijenti ove ustanove izrađuju u okviru radno-okupacione terapije.

Nakon razgovora sa Predsjednikom opštine , predstavnici Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju zavisnika od psihoaktivnih supstanci, posjetili su opštinski sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja gdje su ih primili Sekretarka mr Darka Ognjanović i Samostalni savjetnik za prevenciju bolesti zavisnosti Aleksandar Daković.

post slika