Poziv za učešće u online obuci “Značaj društvenih medija za promociju turizma”

02 apr 2021

- Srijeda 7. i četvrtak 8. april 2021. u 18:00h -

 

Opština Tivat i Sekretarijat za društvene djelatnosti pozivaju sve zainteresovane srednjoškolce i studente da budu dio dvodnevne online obuke na temu "Značaj društvenih medija za promociju turizma", koja se održava 7. i 8. aprila u 18h, a u okviru koje će svoje iskustvo u radu i dosadašnje prakse predstaviti Dr Bojana Femić Radosavović, izvršna direktorica kompanije "UM Akademija" i saradnica u nastavi na Fakultetu političkih nauka UCG.

U dva dana rada, ona će sa učesnicima razgovarati na dvije podteme:

  • - Društveni mediji - osnovni koncepti i značaj pričanja dobrih priča
  • - Storytelling i online brendiranje u turizmu

Ova obuka se realizuje u sklopu Lokalnog akcionog plana Opštine Tivat u dijelu unapređenja i razvoja vannastavnih aktivnosti, zasnovanim na potrebama mladih, kao i povećanja informisanosti mladih.

Radionice su besplatne i organizuju se u sklopu projekta Evropske omladinske kartice (EYCA), koji se u Tivtu realizuje pod pokroviteljstvom Opštine Tivat i Sekretarijata za društvene djelatnosti, u saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju i Upravom za sport i mlade.

Aktivnost je namijenjena učenicima/ma završnih razreda srednje škole, kao i studentima/kinjama koji žive u Tivtu, koji će nakon dvodnevne obuke preuzeti potvrde o učešću od organizatora.

U nastavku je link za Google formular za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnp5lJ05tLUnf8jwXNrtrGkiJENVvjZPjIjPcBZzoRYQoBiw/viewform

post slika