PREDSJEDNICA OPŠTINE TIVAT NAGRADILA PRIPADNIKE SLUŽBE ZAŠTITE I SPAŠAVANJA

28 jun 2016

Predsjednica opštine Tivat prof.dr Snežana Matijević ugostila je danas pripadnike Službe zaštite i spašavanja opštine Tivat na čelu sa komandirom Zoranom Barbićem, kao i pripadnike Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krtoli (DVD Krtoli), kako bi izrazila svoju zahvalnost i zadovoljstvo njihovim radom, posebno ističući nedavnu akciju spašavanja sugrađanke koja je na putu Trojica-Njeguši doživjela saobraćajnu nesreću.


„Nedavna akcija spašavanja u kojoj ste učestvovali, vrijedna je divljenja i ovom prilikom želim da vam se zahvalim u svoje i u ime građana Tivta na požrtvovanosti i hrabrosti koju ste pokazali, ne prvi put, rizikujući i sopstvene živote. Tivat mora prepoznati značaj koji Služba zaštite i spašavanja ima kada je u pitanju bezbjednost svih građana. Opština Tivat ima obavezu čuti i adekvatno odgovoriti na sve potrebe Službe kako bi ista neometano funkcionisala, a ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da to bude tako“, naglasila je ovom prilikom Predsjednica opštine Tivat.
Komandir Službe zaštite i spašavanja opštine Tivat, Zoran Barbić zahvalio se Predsjednici opštine na prijemu i ukazanoj podršci. „Bio je to samo jedan od zadataka, koji smo izvršili uspješno, u saradnji sa DVD Krtoli i kolegama iz Službe zaštite i spašavanja iz Kotora. Zajednički napori i i odlična koordinacija doprinijeli su srećnom kraju ove priče. U proteklom periodu dosta toga je urađeno kako bi se poboljšali uslovi u kojim radimo, a svako ulaganje u Službu zaštite i spašavanja višestruko se vrati.“
Svi pripadnici Službe zaštite i spašavanja opštine Tivat i DVD Krtoli, koji su učestvovali u akciji spašavanja na putu Trojica-Njeguši, biće novčano nagrađeni, a na prijedlog Predsjednice opštine Tivat.

post slika