USPJEŠNO ZAVRŠENA CENTRALNA AKTIVNOST ”ZAJEDNO PROTIV DROGE”

28 jun 2016

Opština Tivat – opštinska Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti uspješno je obilježila centralni događaj akcije „Zajedno protiv droge“, koja je održana u subotu 25. juna na plaži Belane u Tivtu.
Svi učesnici su dan otpočeli jogom na plaži uz vođstvo instruktorke Dragane Mladenović iz NVO Umjetnost življenja. Veliko interesovanje izazvao je odbojkaški turnir u kojem je učestvovalo 6 ekipa: “Mladi za mlade”, “Mumijevi”, “Tivat” , “Kike”, “Tivatski dupini”, dok je posebnu pažnju izazvala ekipa inspektora i inspektorki iz Herceg-Novog i Podgorice pod nazivom “Policajci”. Sudija na turniru bio je profesor Vuk Krgović. Pobjednik turnira je ekipa “Tivatski dupini”. Nagrade je obezbijedio Porto Montenegro.

Tokom turnira, najmlađi učesnici - njih tridesetak, učestvovali su u kreativnoj radionici “Zdravi stilovi života” koju je vodila Slavica Vulanović iz NVO Djeca Tivta, a uz pomoć učiteljice Zorice Janežić. Autori najkreativnijih poruka osvojili su nagrade, a to su: Perović Aleksa, Grujičić Tijana i Janjić Stefan. Nagrade je uručila PR koordinator Porto Montenegra Kristina Škanata.

Oko dvije stotine okupljenih uveseljavali su rok bendovi Omladinskog kluba

Opštinska kancelarija za prevecniju bolesti zavisnosti obilježila je Svjetski dan borbe protiv zloupotrebe droga u saradnji sa Međunarodnom policijskom asocijacijom, sekcija Crna Gora, regija Jug, Porto Montenegrom, Omladinskim klubom, NVO Djeca Tivta i NVO Umjetnost življenja.

post slika