Predsjednik opštine posjetio Banja Luku: Predstavljena turistička ponuda Tivta i Crne Gore

09 jun 2022

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović boravio je u posjeti Banjoj Luci, gdje je u organizaciji turističkih organizacija Tivta i Kotora, u sklopu regionalne “Roadshow” kampanje predstavljena turistička ponuda Boke i Crne Gore.

U sklopu posjete gradu, Komnenovića je u Gradskoj kući ugostio gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, koji se pridružio promotivnom događaju na gradskom trgu, a na poziv Komnenovića potvrdio i svoje učešće na Bokeškom Polumaratonu u decembru.

Predsjednik opštine izrazio je zadovoljstvo povodom promocije bogate turističke ponude, dodajući da se nada da će i ove godine naše primorje posjetiti veliki broj Banjalučana i gostiju iz Republike Srpske. “Ove godine očekujemo možda i više gostiju zbog planirane direktne avio-linije Tivat-Banja Luka od 17. juna”, kazao je on.

On je dodao da ove destinacije povezuju bliske prijateljske i kulturne veze, te da nema razloga da se to prijateljstvo ne nastavi.

„U ponudi su novi turistički objekti, hoteli, sadržaji... Cijene se kreću od 30 eura naviše u hotelima sa dvije ili više zvjezdica, a 50 i više eura u hotelima sa četiri zvjezdice... Takođe, dodao bih da smo sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem dogovorili zajedničke principe saradnje u budućnosti, pa se nadamo da ćemo isto uspjeti da realizujemo u narednom periodu“, poručio je Komnenovć.

Turistički karavan organizovan je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, a svoje ponude predstavile su i TO Herceg Novog, Budve i Bara.

Događaju su prisustvovali i predstavnici nacionalne avio-kompanije Air Montenegro, iz koje je najavljeno da će direktna avio-linija Tivat - Banja Luka od 17. juna saobraćati sa tri sedmična leta, sve do 16. septembra.

Promotivna kampanja Tivta i Crne Gore i posjeta delegacije privukli su pažnju medija, pa je Komnenović u ponedjeljak gostovao i na popularnoj banjalučkoj televiziji ATV.

post slika

Galerija