PREDSJEDNIK OPŠTINE U POSJETI ŠKOLAMA I ĐACIMA PRVACIMA

04 sep 2015

Predsjednik Opštine, Ivan Novosel i Sekretarka Sekretarijata za upravu i društvene djelatnosti, Dubravka Nikčević, 03.09.2015.g.povodom početka školske godine posjetili su djake prvake OŠ „Drago Milović" sa područnim odjeljenjima u Donjoj Lastvi i Gradiošnici u Tivtu kao i centralnu školu u Tivtu.
Uz čestitke za srećam početak škole, svim prvacima, kojih je za sada u školsku 2015/16 godinu upisano 205 kao i njihovim učiteljicama i vaspitačicama, uručeni su prigodni pokloni. U O.Š. „Drago Milović" ove školske godine formirano je osam odjeljejnja prvih razreda, šest u centralnoj školi u Tivtu i po jedno u područnim odjeljenjima u Donjoj Lastvi i Gradiošnici. U petak, 04.09.2015.godine, Predsjednik Opštine Ivan Novosel i Sekretarka za upravu i društvene djelatnosti posjetili su OŠ „Branko Brinić" u Radovićima kojom prilikom su prvacima (14 prvaka) i njihovoj učiteljici uručili prigodne poklone.
Predsjednik Novosel poželio je svim prvacima puno uspjeha u učenju i lijepo druženje u školi. Takodje, Predsjednik opštine obišao je učionice i ostale zajedničke prostorije za rad u školama, upoznao se sa stanjem objekata, pripremama koje su završene kako bi školska godina počela u još kvalitetnijim uslovima i potrebama škola u narednom periodu.

Sekretarijat za upravu i društvene djelatnosti

 

  skola2

 

 

post slika