PREDSTAVNICI OPŠTINE TIVAT NA SAJMU TURIZMA ATM DUBAI

30 apr 2018

Predstavnici Opštine Tivat, Turističke organizacije Tivat i kompanije “Riana Group” učestvovali su na međunarodom sajmu turizma u Dubaiju – Arabian Travel Market (ATM) 2018, koji je održan 24. i 25. aprila.
Na poziv i u saradnji sa avio kompanijom “Fly Dubai”, Tivat je predstavio svoje potencijale. Na štandu je podijeljen promo material a svi prisutni mogli su dobiti informacije o Tivtu i Crnoj Gori.
Predstavnci turističke organizacije Tivat i predstavnici Opštine Tivat – predsjednica opštine Snežana Matijević, potpredsjednik opštine Dejan Maslovar i sekretar za ekonomski razvoj i preduzetništvo Petar Vujović, iskoristili su priliku da predstave brojne turističke potencijale i privredu Tivta, ali i uspostave kontakte sa potencijalnim investitorima.

Dubai 4Tokom trajanja sajma, delegacija se susrela sa menadžmentom kompanije “Fly Dubai”. Takođe je upriličena i radna večera sa investitorom Romijem Havatom (Romy Hawatt) vlasnikom “Riana Group” sa sjedištem u Dubaiju. Na sastanku su prezentovani novi poslovni poduhvati “Riana Group” u Crnoj Gori i Tivtu, a bilo je govora i o značaju helikopterskog transfera i panoramskih tura kao turističkog proizvoda po kojima je Tivat jedinstven.
Sekretar Sekretarijata za ekonomski razvoj i preduzetništvo Petar Vujović, prezentovao je Tivat kao investicionu destinaciju predstavnicima “Ottman Grupe” iz Istanbula, koja u vlasništvu ima nekoliko luksuznih hotela i restorana u Istanbulu, a zainteresovana je za investiranje u Tivat.
Sa delegacijom iz Tivta susreo se i Ambasador Crne Gore u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, NJ.E. Ambasador Darko Uskoković, kao i ministarka savjetnica u Ambasadi Duška Jeknić.
Petnaesti po redu Arabian Travel Market (ATM) 2018okupio je više od 400 glavnih izlagača, iz 150 zemalja. Sajam je posjetilo 40.000 ljudi. Ove brojke pokazuju da je u pitanju jedan od najvećih turističkih događaja na Srednjem Istoku.

post slika