PREZENTOVANA EVROPSKA OMLADINSKA KARTICA SREDNJOŠKOLCIMA

18 apr 2019

U organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja i NVO ,, Centar za omladinsku edukaciju” danas 17.04.2019. u multimedijalnoj sali Opštine Tivat održana je prezentacija Evropske Omladinske kartice za učenike srednje škole Mladost .


Jugoslav Radović iz Centra za omladinsku edukaciju pojasnio je da je ovaj projekat definisao Crnu Goru kao 37. državu članicu Evropske omladinske asocijacije.
Poseban akcenat u promociji Evropske omladunske kartice danas je bio na buduće maturante koji u septembru idu na ekskurziju I   na popuste u 4 grada koja će obići tokom ekskurzije: Drezden, Prag, Beč i Budimpešta

Ideja je da se odštampa kontigent od 500 kartica za mlade u Tivtu cobranding kartice sa simbolom Tivta, koje će se distribuirati tokom godine i po potrebama mladih.

Za mlade Tivta obezbijedili su besplatne SIM kartice (za prvih 200 distribuiranih kartica) sa benefitima od strane Crnogorskom Telekoma, tako da pored njihovih standardnih popusta za mlade, mogu aktivirati i ovu karticu i koristiti dodatne povoljnosti.

Osim prijatelja Evropske Omladinske kartice od skoro su tu I Turistička organizacija Tivat i Opština Tivat, jer Tivat predstavlja pravi „Youth friendly City“, a ovaj projekat upravo podrazumijeva umrežavanje lokalne samouprave sa jedne, i Evropske omladinske kartice, sa druge strane.

Omladinska kartica je besplatna, važi za sve mlade u dobu od 13-29 godina I mladi je mogu dobiti u Sekretarijatu za mlade, sport I socijalana pitanja u toku radnog vremena i u prostorijama Omladinskog kluba od 16.00 časova do 20.00 časova.ili popunjavanjem aplikcije na sajtu www omladinskakartica.me

post slika