Prijem za mlade rukometaše „Partizana“

25 aug 2021

-Tivat treba da vas njeguje i čuva -

 

Predsjednik Skupštine opštine Tivat dr Andrija Petković primio je danas mlade rukometaše, članove rukometnog kluba “Partizan 1949” iz Tivta, koji su osvojili nedavno održan turnir u Smederevu. Dječaci godišta 2010/2011 odnijeli su pobjede na svih sedam utakmica turnira, a u samom finalu savladali su vršnjake iz Bijeljine.

Ponosni smo na vaš uspijeh. Tivat treba da vas njeguje i čuva”, rekao je dr Petković i poručio mladim rukometašima da kao i do sada budu jedinstven tim koji niko ne može podijeliti. “Na nadležnima je da vam obezbjede uslove za vaš dalji rad i razvoj u prave sportiste i ljude”, zaključio je Petković.

Mlade i usješne Partizanove talente pozdravila je i sekretarka za društvene djelatnosti Opštine Tivat Borka Mršulja, koja je sa njihovim trenerom Vukom Kaluđerovićem razgovarala o izazovima svakodnevnog rada. Po riječima Kaluđerovića Partizan trenutno okuplja oko 80 djece, a posebna potvrda uspjeha je činjenica da se za mlade tivatske talente već interesuju renomirani evropski klubovi poput Zagreba i Vesprema. Stigao je i poziv za rukometnu reprezentaciju Crne Gore igraču Nemanji Batuti (2008. godište) iako ona okuplja nešto starije 2006. godište.

post slika