PRIZNANJE ZA RAZRED IV4

29 dec 2016

Razred IV4, OŠ „Drago Milović“ iz Tivta, a vođen nastavnicom Nevenkom Saveljić primio je „Zelenu nagradu“ koju za poseban doprinos u ekologiji dodjeljuje Zeleni tim opštine Tivat. Nagradu, lap top računar, đacima ovog razreda uručila je predsjednica opštine Tivat Snežana Matijević i sekretarka Sekretarijata za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Tatjana Jelić, koja je ujedno i na čelu opštinskog Zelenog tima.


Ovaj je razred aktivno participirao u brojnim aktivnostima iz oblasti ekologije a jedna od posljednjih inicijativa jeste usoješno i zapaženo kićenje eko jelke u dječjem parku na Trgu Dara Petkovića. Nastavnica Nevenka Saveljić zahvalila se djeci, roditeljima, direktorici OŠ „Drago Milović“ Ružici Lazarević i opštinskim predstavnicima, najavljujući veliki projekat „Eko kamp 2017“ koji je planiran za sljedeću godinu. Prisutnima se prigodnim govorom obratila i učenica IV4 razreda Pavla Petrović koja je poručila da je „Tivat grad po mjeri djeteta“.
Na ovaj način obilježena je ovogodišnja uspješna saradnja Opštine Tivat, OŠ „Drago Milović“ uz aktvno učešće đaka i njihovih roditelja, a na polju ekologije i zaštite životne sredine.

skola 3

skola 2

post slika