POSJETA VRTIĆU BAMBI I NVO EVROPSKI DOM

29 dec 2016

U susret novogodišnjim praznicima predsjednica opštine Tivat Snežana Matijević posjetila je danas (četvrtak, 29. decembar) tivatski vrtić „Bambi“, kako bi pozdravila najmljađe, obišla ih i instituciji predala donaciju opštine – poklon pakete igračaka. U pitanju su krupnije komadne igračke za djecu svih vrtićkih uzrasta. 
Direktorka vrtića „Bambi“ Jasna Vujović, zahvalila je predsjednici na ukazanoj pažnji i organizovala toplu dobrodošlicu za predsjednicu, potpredsjednike Iliju Janovića i Dejana Maslovara i sekretarku Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Dubravku Nikčević. 


Predsjednica opštine je u pratnji najbližih saradnika obišla i nevladinu organizaciju „Evropski dom“ koja okuplja djecu sa smetnjama u razvoju, i koja stoji iza inicijative osnivanja budućeg Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju. Opština Tivat je u praznično vrijeme ovoj organizaciji i budućem centru donirala potrebni fizioterapeutski sto, koji će koristiti djeci.
Predsjednica ove NVO Marijana Mišić Škanata izrazila je zahvalnot na donaciji i posjeti izražavajući nadu da će djeca uskoro moći da borave u većem prostoru koji će im u potpunosti biti prilagođen.
„Budući da je ovo vrijeme darivanja, blagostanja i radosti, svu našu pažnju usmjerimo ka najmlađima, ka onima koji trebaju našu pažnju. Uvjerila sam se da naši najmlađi rastu u dobrim uslovima, a mi smo tu kao lokalna uprava da im omogućimo još bolje uslove“ – poručila je predsjednica Matijević, čestitajući svima novogodišnje praznike.

Vrtic 2

Vrtic 1

post slika