Protokol o saradnji sa Asocijacijom menadžera Crne Gore

24 feb 2015

Prepoznajući izuzetan potencijal i napredak naše opštine, kao i velike mogućnosti zajedničke saradnje u cilju unapređenja ekonomskog ambijenta i razmjene iskustava između lokalne samouprave i privrednika Opštine Tivat, sa jedne strane i menadžera sa druge strane, predsjednik Opštine Tivat Ivan Novosel i predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) Budimir Raičković, u ponedjeljak 02.03.2015. godine u 10:00h u kabinetu predsjednika potpisaće Protokol o saradnji.
Suština Protokola je dijeljenje zajedničkih vrijednosti i ciljeva, usmjerenih na promociju i unapređenje privrednog i poslovnog ambijenta i promociju ekonomske saradnje među poslovnim udruženjima, privrednim subjektima i lokalne samouprave, poboljšanje kvaliteta života građana, kao i profesionalno usavršavanje menadžera iz privatnog i javnog sektora na području opštine Tivat.
Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM) je udruženje profesionalaca koji se bave menadžerskim poslovima i punopravna je članica Evropske konfederacije menadžera. Protokol o saradnji sa opštinom Tivat je prvi Protokol koji AMM potpisuje sa jednom lokalnom samoupravom u Crnoj Gori, što predstavlja još jednu potvrdu predanog rada na ovom polju i strateškog opredjeljenja opštine Tivat u pravcu daljeg unapređenja poslovnog ambijenta.

Služba predsjednika