Prvacima iz OŠ „Branko Brinić“ uručeni kompleti knjiga

24 sep 2020

Prvacima iz OŠ „Branko Brinić“ u Radovićima uručeni su danas kompleti udžbenika i prigodni poklon paketići, koje već petu godinu za redom obezbjeđuje Opština Tivat.

Svim prvacima, a njih je u Radovićima nešto manje od 20, polazak u školu i mnogo uspjeha poželjeli su sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat, mr Dubravka Nikčević i direktor škole Ivica Tošev.

Pozdravljajući prvake i njihove roditelje, u ime Opštine Tivat i nadležnog Sekretarijata, sekretarka Nikčević im je poželjela uspješan početak školovanja, i naglasila da je obezbjeđivanje udžbenika, za učenike prvog, drugog i trećeg razreda, samo jedan segment podrške lokalne uprave u oblasti obrazovanja. “Škola je mjesto gdje ćete osim znanja i odličnog uspjeha steći i nove drugare što je posebna vrijednost, stoga neka vam igra i druženje budu podjednako važni kao i učenje” – istakla je Nikčević.

Direktor škole Ivica Tošev je upoznao prvake i njihove roditelje sa osnovnim pravilima poštovanja preporuka shodno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji. Učiteljica Biljana Kecojević pozdravila je đake prvake i istakla potrebu dodatne komunikacije putem viber grupe, kako bi informacije tekle pravovremeno i bile svima dostupne.

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti i ove je godine svim prvacima pripremio poklon pakete u kojima je praktična torbica, majica, kasica za štednju, raspored časova i edukativna bojanka o koronavirusu. Bojanku je osmislila i pripremila NVO „Književna omladina Tivta“, dok je Opština Tivat omogućila štampanje.

post slika

Galerija