Radionica IPA regionalni razvoj – Trenutno stanje u Crnoj Gori

19 mar 2014

U Podgorici je juče održana radionica “IPA regionalni razvoj - Trenutno stanje u Crnoj Gori”. Skup je organizovala Delegacija EU u Podgorici, u saradnji sa Generalnom direkcijom EK za regionalnu politiku i međunarodnim finansijskim institucijama.
Na skupu su učestvovali korisnici projekata III komponente - Regionalni razvoj (predstavnici EK, Delegacije EU, crnogorskih institucija, lokalnih samouprava i međunarodnih finansijskih institucija), a cilj radinice je sagledavanje trenutnog stanja u pripremi za korišćenje III komponente i identifikovanje potencijalnih izazova koji očekuju crnogorsku administraciju u periodu sprovođenja projekata.
Na skupu su govorili državni sekretar za evropske integracije i Nacionalni koordinator IPA Aleksandar Andrija Pejović, šef Delegacije EU u Podgorici Mitja Drobnič, generalni direktor Direktorata za upravljanje otpadom i komunalni razvoj u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Siniša Stanković i predstavnik Evropske investicione banke Volfgang Špiles. U ime Opštine Tivat radionici su prisustvovale članice tima za implementaciju i pisanje projekata Dubravka Koparan i Ivona Petrović.
KABINET PREDSJEDNIKA

post slika