Radovi na izgradnji kanalizacione infrastrukture

04 feb 2010

U toku su radovi na izgradnji druge faze kanalizacionog sistema Tivta. Radovi se nastavljaju na Gornjem i Donjem Seljanovu i u centru Tivta.

U Donjem Seljanovu, u ulici pored restorana „Kraljica noći“ završeni su radovi na izgradnji sekundarne mreže. Saobraćaj je normalizovan; obzirom da kolovoz još uvijek nije vraćen u prvobitno stanje, molimo građane da prilagode vožnju uslovima puta.

U ulici iza stare kuće porodice Stipanić, radovi su u toku na izgradnji sekundarne mreže uslijed čega je ova ulica zatvorena za saobraćaj.

Na Gornjem Seljanovu, u narednih sedam dana, od 03. februara – 10. februara izvodiće se radovi na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže u ulici u Novom naselju, u ulici preko puta Zelene Pijace. Molimo građane da u ovom periodu koriste alternativne prilaze pri dolasku i odlasku u ovaj dio naselja u cilju neometanog odvijanja radova.

Na početku ulice preko puta hotela „Tivat“ izvode se radovi na izgradnji sekundarne mreže uslijed čega je na početku ulice otežan saobraćaj. Normalizacija saobraćaja se očekuje 05. februara. U periodu do 05. februara ljubazno molimo građane da prilikom dolaska i odlaska iz ovog dijela naselja Seljanovo koriste alternativne pravce čime će se izbjeći saobraćajna gužva i obezbjediti nesmetano odvijanje planiranih radova.

Na dijelu Jadranske magistrale u naselju Seljanovo, od raskrsnice do hotela „Tivat“ radovi su završeni na dijelu sekundarne kanalizacione mreže. Saobraćaj je normalizovan uz napomenu da se brzina mora uskladiti uslovima na putu obzirom da kolovoz još uvijek nije doveden u prvobitno stanje.

Od 03. februara – 10. Februara 2010. godine, na magistralnom pravcu Seljanovo – Tivat odvijaće se radovi izgradnje kanalizacionog kolektora. Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati jednom saobraćajnom trakom naizmjenično uz upotrebu odgovorajuće svjetlosne signalizacije. Ljubazno molimo građane da smanje brzinu na ovoj dionici i poštuju postavljenu signalizaciju.

U centru Tivta, u ulici Luke Tomanovića, odnosno ispred Doma „Gracija Petković“ radovi su u toku na izgradnji tercijalne mreže. Ulica je zatvorena za saobraćaj do 05. februara uslijed čega molimo građane da tokom trajanja radova u ovoj ulici koriste alternativne pravce pri dolasku u centar grada. Radovi se izvode i u ulici od Doma Zdravlja ka parkingu iza Ljetnje pozornice.