Sajam sporta 2020 za „Dan reprezentacija“ Crne Gore

02 mar 2020

U organizaciji Ministarstva sporta i mladih i Opštine Tivat a povodom obilježavanja “Dana reprezentacija” Crne Gore, u petak, 6. marta 2020.godine, na gradskoj rivi Pine, sa početkom u 11 časova, biće održan Sajam sporta 2020.

Više od 150 sportista iz Tivta, Kotora, Cetinja, Herceg Novog i Budve predstaviće sportske discipline kojima se bave, prezentovati svoj rad i svoje uspjehe. Manifestacija se organizuje sa ciljem afirmacije sporta i jačanja kulta reprezentacije dajući akcenat na značaj sporta i rezultate crnogorskih sportista.

„Tivat je grad koji stvara uslove da sport bude dostupan svima i značajno ulaže u razvoj sportske infrastrukture a time i razvoj sportskog turizma. Naš grad je prepoznat kao grad uspješnih mladih talenata i značajnih sportskih rezultata. Sajam će biti prilika i da građani Tivta čestitaju Dan reprezentacija svim crnogorskim reprezentativcima“, rekao je predsjednik Opštine, dr Siniša Kusovac.

Na sjamu će biti zastupljeni sljedeći sportovi: fudbal, košarka, rukomet, odbojka, šah, boćanje, golf, sportski ples, vodeni i borilački sportovi.

U sklopu manifestacije biće organizovan i sportsko-zabavni program, sportska takmičenja i demonstracije borilačkih vještina (aikido, džudo, kik-boks i karate), fudbalske vještine, mečevi u šahu, rukometu i stonom tenisu kao i turnir u basketu po principu 3x3.

Sajam sporta 2020. otvoriće ministar sporta i mladih Nikola Janović i predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac.

AGENDA - PDF post slika