SASTANAK SA OBRAZOVNIM USTANOVAMA

01 feb 2019

U Sekretarijatu za kulturu i društvene djelatnosti, danas, 01. februara, održan je sastanak sa javnim obrazovnim ustanovama iz Tivta. Sastanku  koji je inicirala sekretarka sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti mr Dubravka Nikčević, prisustvovali su direktori i predstavnici osnovnih i srednjih skola, kao i preškolske ustanove “Bambi”: Jovanka Vujačić, Ivica Tošev, Predrag Šušić, Valentina Dapčević, Jasna Vujović, te samostalna savjetnica u sekretarijatu Ivana Petković

Sastanak je bio prilika da prisutni razmijene utiske o dosadašnjoj saradnji i dogovore oko narednih aktivnosti, te razmotre dostavljene planove i prioritete u kontekstu mogućnosti za podršku iz domena nadležnosti sekretarijata koji prati oblast obrazovanja.

Precizirano je da  sekretarijat  u skladu sa budžetom, objedini plan realnih mogućnosti za pružanje finansijske i organizaciono tehničke podrške za aktivnosti obrazovnih ustanova kako bi se odredjeni programi blagovremeno i sinhronizovano  realizovali.

Razmatani prijedlozi planiranih programskih aktivnosti ocijenjeni su kao prihvatljivi uz ostavljenu mogućnost dopune ili izmjene shodno finansijskim mogućnostima.

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti nastaviće da pruža podršku navedenim ustanovama u pravcu podizanja kvaliteta nastavnog procesa, podrške učešća na takmičenjima i obukama,podrške  talentovanim učenicima.

Na sastanku je istaknuto uzajamno zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom te nada da će se, uz dobru koordinaciju,  konktetizovani  prijedlozi uspješno realizovati.

post slika