SERTIFIKOVANI TRENERI ZA DRŽAVNE I LOKALNE SLUŽBENIKE

17 apr 2014

U Danilovgradu u Regionalnoj školi za javnu administarciju, 11.04.2014. godine, održana je završna konferencija „Značaj upravljanja ljudskim resursima u javnoj upravi“ na kojoj su predstavljene aktivnosti koje su realizovane u okviru dva projekta finansirana od strane EU sa ciljem da doprinesu uspostavljanju standarda u oblasti upravljanja ljudskim resursima u javnoj upravi:
• AAM projekat „Podrška Upravi za kadrove „
• LOGINTS projekat „Podrška implementaciji nacionalne trening strategije za lokalnu samoupravu“
Pored predstavljanja projekata od strane team leader-a i menadžera projekata, posebna izlaganja su imali i beneficijari projekata (predstavnici Uprave za kadrove, Zajednice opština, Ministarstva unutrašnjih poslova).
Na konferenciji su 15 trenera sa lokalnog i državnog nivoa dobili sertifikate za uspješno završen trening program za sticanje trenerskih vještina među kojima su i Jovanka Laličić, glavna administratorka opštine Tivat i Goran Božović, sekretar Sekretarijata za informacione sisteme i zajedničke poslove.
Goran Božović je bio i nosilac završne prezentacije odabranih trenera koji su prisutnima na konferenciji na poseban i kreativan način prezentovali značaj upravljanja ljudskim resursima u javnoj upravi.

post slika