TRENING ZA TRENERE

22 okt 2013

U okviru LOGINTS projekta, koji je finansiran od strane EU za podršku implementaciji Nacionalne trening strategije, u Baru je od 14-19. oktobra 2013. godine održan trening za trenere.

Cilj obuke je obezbjeđivanje tima predavača kako za državni tako i za lokalni nivo koji će biti sposobni sprovoditi obuke za državne i lokalne službenike po najvišim i najsavremenijim standardima.

Iz državnih organa selektovano je 10 učesnika, a iz lokalnih samouprava 6, među kojima su veoma zapaženo učešće ostvarili i glavna administartorka Opštine Tivat Jovanka Laličić i sekretar Sekretarijata za informacione sisteme i zajedničke poslove Goran Božović.

Učesnici treninga su kroz rad sa eminentnim stručnjacima unaprijedili trenenrske vještine, javno nastupanje, i stekli znanja iz oblasti upravljanja kadrovima, integritet i dobro upravljanje, razvoj liderstva, organizacija kao uslov za efikasno upravljanje i vršenje poslova.

Učesnici će do februara 2014. godine održati niz obuka kada će na trodnevnoj sesiji razmijeniti iskustva sa ekspertima projektnog tima.