TRKA ZDRAVLJA – APRIL MJESEC ZDRAVLJA

20 apr 2018

„Trka zdravlja“ u sklopu manifestacije „April – mjesec zdravlja“ održana je juče (četvrtak, 19. april), na stadionu FK „Arsenal“. U trci su učestvovali učenici trećih, četvrtih i petih razreda OŠ „Drago Milović“. Ideja organizatora jeste uključiti  najmlađe u aktivnosti koje doprinose opštem zdravlju.

Najboljima, odnosno najbržima uručene su medalje.

-       U konkurenciji djevojčica III i IV razreda: prvo mjesto osvojila je Maša Praščević, drugo mjesto Mia Bajo, a III mjesto Nikolina Brkan.

-       U konkurenciji dječaka III razreda: prvo mjesto osvojio je Petar Grče, drugo Pavle Potpara, a treće Balša Đukić.

-       U konkurenciji dječaka IV razred: prvo mjesto osvojio je Petar Ražnatović, drugo Filip Samardzić i treće mjesto David Ćurčić.

-       U konkurenciji djevojčica V razred: prvo mjesto osvojila je Valentina Vrcan, drugo mjesto Ana Živković, a treće mjesto Katarina Radulović.

-       U konkurenciji dječaka V razred: prvo mjesto osvojio je Dino Bajo, drugo mjesto pripalo je Milošu Marašu i  treće mjesto zauzeo je Toni Brkan.

Trka je organizovana od strane Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja i Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti.

trka zdravlja2

trka zdravlja1

post slika