ULTRAPOPULARNE LJETNJE IGRE CITY GAMES NA PINAMA OKUPILE BROJNU PUBLIKU

03 jul 2019

City Games 2019, popularne ljetnje igre, održane su na gradskoj Rivi Pine u Tivtu u prisustvu brojnih navijača, turista i drugih posjetilaca.

Pred brojnom publikom svoje snage i umijeće je odmjerilo sedam ekipa i to: Tivat -  Jadran, „Jedva se skupismo“, „Galioti“, „Meštri sa Pina“, „Vikinzi“, „Početnici“ i „Leteći šugamani“.

Trijumf su ostvarili tivatski „Galioti“ i to sa 57 osvojenih poena.

Drugo mjesto zauzeli su „Leteći šugamani“ (50 poena), dok su treći bili Vikinzi (32). Na četvrtoj poziciji našli su se „Meštri sa Pina“, peti su bili „Jedva se skupismo“, šesti „Početnici“ a sedmo mjesto zauzela je ekipa „Tivat – Jadran“.

Igre u Tivtu organizovane su u saradnji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat i agencije Adria Events.

Odlična atmosfera među takmičarima potvrdila je još jednom da je važno zabaviti se, a ne pobijediti. Ekipe su bile sastavljene od po četiri muška i po dva ženska člana i takmičile su se u novim izazovnim  igrama: Vino, leteći vaterpolo, morska košarka, trka karićima i veslo.

Nagrade najuspješnijima dodijelili su Predrag Gajić, direktor Brand new Tivat i Gabrijela Glavočić, direktorka Turističke organizacije Tivat – za treče i drugo mjesto dok je najboljoj ekipi, zlatno odličje, dodjelila je sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat mr Darka Ognjanović.

Za saradnju u organizaciji Opština Tivat iskazuje zahvalnost: Turističkoj organizaciji Tivat, Brand New Tivat, Komunalnom preduzeću Tivat, DOO Parking Servis Tivat, Upravi za inspekcijske poslove Crne Gore - Tržišna inspekcija Tivat, Ministarstvu unutrašnjih poslova – Odjeljenje bezbjednosti Tivat, Opštinskoj Službi zaštite i spašavanja, Domu zdravlja Tivat, Lučkoj Kapetaniji, Doo Morsko dobro, Kapetanu Rajku Čavoru i posadi broda “Katica”  kao i kompaniji Securitas.

Nakon završetka igara, na gradskoj Rivi Pine održan je koncert beogradske grupe Iskaz.

post slika