USPJEŠNO OKONČAN HUMANITARNI BAZAR

26 dec 2016

Na 8. po redu novogodišnjem humanitarnom bazaru „Dan otvorenog srca“, održanog u petak 23. decembra, prikupljeno je ukupno 6127,17 eura, od čega je od prodaje raznih artikala prikupljeno 5310,17 eura, a na žiro račun novogodišnjeg humanitarnog bazar uplaćeno je 817 eura.
Po ranije donijetoj odluci organizacionog odbora, prihodi će biti raspoređeni na sljedeći način: za potrebe liječenja malog Jovana 30% od ukupnog iznosa, Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju 30% od ukupnog iznosa i za liječenje djevojčice Anđele Petrović 40% od ukupnog iznosa.
Na štandovima ovogodišnjeg humanitarnog bazara našlo se 33 učesnika (kompletnu listu učesnika možete pogledati ovdje). Organizatori manifestacije su: Opština Tivat, Crveni krst i Organizacija žena Tivat.


Posebna zahvalnost upućuje se donatorima: Krsmanović Zorici, Albijanić Milu, Apoteci Bosiljak, Larisa Company, DOO Alegra, butiku Vanja, ateljeu Slaby, Oliveri Zec i Biljani Vlahović, MB Dubovini, Imanju MŽ, DOO Vodovod i Kanalizacija, Mondo verde ,Rivi Print, Pop Artu , Dijani Vukmirović, Babić Zoranu i Jeli Mrdak, Lutovac Nataši i Jadranki Joksimović, Kovinić DOO, Minjon, Turističkoj organizaciji Tivat, kompaniji UNA.
Organizatori se zahvaljuju građanima, institucijama, preduzetnicima, nevladinim organizacijama i mladim volonterima tivatskih škola, koji su nesebično pomogli u organizaciji ove humanitarne akcije.

123

post slika