ZA TAKMIČARKE IZ TIVTA GLASAJTE NA 14741:PJESMA_11

30 maj 2019

Dječije muzičko takmičenje “Crna Gora u ritmu Evrope”, koje će biti emitovano u direktnom televizijskom prenosu na RTCG, biće održano u subotu 1. juna u 17 sati u upravnoj zgradi Adriatic Marinas (bivši Dom Vojske).

Opštinu Tivat će predstavljati deset djevojčica, učenice osnovne škole “Drago Milović” i SMŠ “Mladost”: Dora Štampić Doris Deković, Tijana Grbović, Denisa Srdanović, Mia Rosić, Anastasija Alić, Milena Drašković, Ana Marija Stipanić, Tara Petrović, Jovana Klakor.

One će braniti boje svog grada i države, a njihov nastup biće praćen pjesmom “Zauvijek moja” grupe „No Name“ – saopšteno je iz Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti.

Podržite djecu Tivta i pošaljite SMS sa tekstom PJESMA _11 na broj 14741

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, kao koordinator aktivnosti u ime Opštine Tivat, pored podrške organizatorima, pružio je podršku i djeci učesnicima. Obezbijeđen je dio rekvizita za potrebe koreografije, reklama na led bilbordu u centru, štampa flajera, plakata, zastavice, ali i sredstva za kostime za učesnice manifestacije iz Tivta.

post slika