AKCIJA SAKUPLJANJA ELEKTRONSKOG OTPADA

03 okt 2019

DOO „Komunalno“ Tivat, u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne poslove, saobraćaj i energetsku efikasnost i Ministarstvom održivog razvoja i turizma, organizuje akciju sakupljanja elektronskog i električnog otpada u periodu od 15 - 22.10.2019.godine.

Ovo je drugi put da se u Tivtu organizuje akcija prikupljanja ove vrste otpada koji se zbog svojih specifičnosti tretira kao opasan otpad. 

„Cilj nam je da sakupimo što više odbačene računarske opreme, baterija, akumulatora, monitora, televizora, štampača, skenera, tonera za štampače, mobilnih telefona, punjača, računara i drugih sličnih uređaja. Ovom prilikom pozivamo građane da učestvuju u akciji i elektronski otpad da donesu u magacinsko -radionički prostor Komunalnog koji se nalazi u Velikom gradskom parku, od utorka, 15. do 22. oktobra, svakog dana u periodu od 8 do 18 časova i time daju svoj doprinos očuvanju prirode i životne sredine“, saopštio je Borsi Lekić iz doo Komunalno Tivat.

Prošlogodišnja akcija sakupljanja elektronskog i električnog otpada dala je vrlo dobre rezultat. Za samo tri dana sakupljeno je nešto više od 2,5 m³ ove vrste opasnog otpada.

Kontakt za dodatne informacije +382 67 748 442.

elektronski materijal2

post slika