BESPLATAN BEŽIČNI INTERNET NA ŠETALIŠNO-KUPALIŠNOJ ZONI OD CRKVE SVETOG ROKA DO PLAŽE BAŠIĆA U DONJOJ LASTVI

24 jun 2015

U sklopu projekta “Tivat Free Wi-Fi” besplatnim bežičnim internetom od 23.06.2015. godine pokrivena je šetališno-kupališna zona od crkve Svetog Roka do plaže Bašića u Donjoj Lastvi. Uz efikasan dogovor dogovor sa institucijama smještenim u domu kulture „Josip Marković” u Donjoj Lastvi omogućeno je postavljanje konzole i strujno napajanje koje je neophodno za funkcionisanje uređaja. Korišćenje bežičnog interneta je kao i na drugim lokacijama ograničenog protoka na 256 kb/s kako bi bilo omogućeno da što veći broj korisnika istovremeno ostavruje pristup navedenoj usluzi. Od ranije aktivne lokacije su Aerodrom Tivat, glavna autobuska stanica, akvatorijum lučice Kalimanj, gradsko šetalište od hotela Palma do Porto Montenegra, trg Magnolija, SMŠ “Mladost”, šetališno-kupališna zona od Porto Montenegra do ponte Seljanova, plaža ponta Seljanova, šetališno kupališna zona od plaže Wai-Kiki do parka pored hotela Kamelija.
Napominjemo da smo ponovno aktuelizovali pregovore oko instaliranja opreme sa pravnim licem u Donjoj Lastvi čiji je objekat identifikovan kao najpogodniji za postavljanje uređaja za pokrivenost pojasa od parka do crkve Sv. Roka u Donjoj Lastvi, te se nadamo da će radi benefita zajednice isto biti i omogućeno.
U skorije vrijeme očekujemo instaliranje opreme za distribuciju besplatnog bežičnog interneta u centru naselja Radovići.
Sekretarijat za informacione sisteme i zajedničke poslove

post slika