CITY GAMES U TIVTU 6. JULA

28 jun 2017

City Games i ove godine pristižu u Tivat, u četvrtak 6.jula, na gradskoj rivi Pine sa početkom u 19:30 časova. Najbolji iz te večeri plasiraće se na veliko crnogorsko finale u Herceg Novom 27. jula, kada će se najbolje ekipe boriti za titulu prvaka koji će predstavljati Crnu Goru na međunarodnom polufinalu u Beogradu. City Games će tokom ljeta obići Hrvatsku, Crnu Goru, Srbiju, Sloveniju i BiH, osnažujući prijateljstva i veze među gradovima i zemljama učesnicama. Novina je da se u međunarodnim polufinalima, najboljim regionalnim timovima pridružuju ekipe gradova iz još 7 evropskih zemalja.

"Italija, Njemačka, Poljska, Mađarska, Luksemburg, Češka i Holandija imaće svoje predstavnike na velikim međunarodnim polufinalima u Beogradu 24. i 27. augusta, nakon čega se najbolji od najboljih 2. septembra bore za titulu ovogodišnjeg City Games prvaka u Biogradu na Moru, već tradicionalnom domaćinu velikog međunarodnog finala," objasnio je autor projekta Miroslav Krzyk.
“City Games kao nezvanični nasljednik “Igara bez granica”, već tradicionalno organizujemo u Tivtu. Opština Tivat poziva sve sportiste i rekreativce, kao i sve ljubitelje dobre zabave da učestvuju u manifestaciji i bodrenju svojih favorita”, saopštili su iz Sekretarijata za mlade sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, podsjećajući da je broj ekipa koje mogu učestvovati ograničen.
Ekipe se mogu prijaviti na zvaničnoj web stranici igara www.city-games.com, ali i u opštinskom Sekretarijatu za mlade sport i socijalna pitanja. Događaj organizuje kompanija Adria Events u saradnji sa Opštinom Tivat. Sponzori događaja su Turistička organizacija Tivat i Brand New Tivat.
City Games će ove godine obići 40-tak lokacija, na njima će učestvovati 2000 takmičara a projektovan broj gledalaca iznosi 70 000.

City games2017

post slika