“Dan otvorenog srca” 23. decembra

06 dec 2019

Jedanaesti novogodišnji humanitarni bazar “Dan otvoreng srca” biće održan u Tivtu 23. decembra uz učešće brojnih organizacija, ustanova, preduzeća, škola, i drugih institucija.

Predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac pozvao je sve učesnike da i ove, kao i ranijih godina pokažu inovativnost, i iniciraju ideje kojim će se dođajaj na koji kao zajednica moramo biti ponosni  bio organizovan na još zavidnijem nivou.

“Sa punim poštovanje I uvažavanjem čestitam svima koji već niz godina učestvuju u događaju ali I svim učesnicima ne sumnjajući da će događaj biti zapažen i kvalitetno organizovan. Opština će pružiti svu neophodnu logistiku”, dodao je predsjednik na sastanku Organizacionog odbora manifestacije, zahvalivši se  na prisustvu predstavnicima institucija i organizacija koji su se u značajnom broju odazvali na sastanak.

Sekretarka za mlade, sport I socijalna pitanja Darka Ognjanović podsjetila je na tradiciju da se sredstva koja prikupljena na bazaru usmjevaraju u humanitarne svrhe, a da svi neprodati proizvodi sa bazara odlaze kao donacija Domu za nezbrinutu djecu “Mladost” u Bijeloj.

“Prošle godine je prikupljeno 7,5 hiljada eura a novac je usmjeren za liječenje i operacije na srcu tada jednomjesečne bebe, dječaka Ilije, koji je nakon tri operativna zahvata, sada dobro I doći će da nas posjeti na bazaru”, dodala je Ognjanović.

“Dan otvorenog srca” se u Tivtu organizuje jedanaestu godinu, uz učešće sve većeg broja pojedinaca i organizacija što je događaju dalo obilježje cjelodnevne manifestacije.

Do sada su učešće najavili Centar za socijalni rad, DOO Komunalno Tivat, Parking servis, Brand New Tivat, Porto Montenegro, Radio Tivat, Turistička organizacija, Udruženje žena, Vodovod i kanalizacija, Zeleni tim, Služba predsjednika Opštine, SMŠ “Mladost”, OŠ “Drago Milović” i “Branko Brinić”, JPU vrtić “Bambi”, Muzička škola, Dom zdravlja, služba Skupštine opštine, služba Glavnog administrator, preduzetnička učionica OŠ Drago Milović, NVU Djeca Tivta, sekretarijati i druge ustanove, institucije, NVO i pojedinci.

Sekretarka Ognjanović je pozvala predstavnike Centra za socijalni rad, Doma zdravlja i obrazovnih ustanova da do sljedećeg sastanka predlože kome bi ove godine pomoć bila najpotrebnija.

post slika