Djeca Tivta uputila novogodišnje čestitke Predsjedniku opštine

28 dec 2020

Djeca Tivta uputila su novogodišnje čestitke predsjedniku opštine Tivat, Željku Komnenoviću, na danas upriličenom prijemu u multimedijalnoj sali Opštine. Učenici tivatskih osnovnih i srednjih škola, polaznici tivatskih vrtića, učenici pripadnici RE populacije, recitovali su praznične stihove i predsjedniku uručili prigodne poklone. Ovaj događaj tradicionalno organizuje NVU “Djeca Tivta” u saradnji sa opštinskim Sekretarijatom za društvene djelatnosti.

Predsjednik opštine pozdravio je djecu, poželjevši im da 2021. godina bude i ljepša i bolja od prethodne, te da svima donese zdravlja. Predsjednik je najavio podršku nevladinim organizacijama koje u centru svog djelovanja imaju potrebe i interes djece, ali i podršku i nastavak dobre saradnje sa vaspitno-obrazovnim institucijama u Tivtu.

Sekretarka za društvene djelatnosti Opštine Tivat Borka Mršulja, pozdravila je prisutne, djeci i nastavnicima čestitala predstojeće novogodišnje i božićne praznike. Prijemu su prisustvovali đaci i nastavnici OŠ “Drago Milović”, OŠ “Branko Brinić”, SMŠ “Mladost”, Muzičke škole Tivat, JPU “Bambi”, i predstavnici djece pripadnika RE populacije iz Tivta.

Prijem je organizovan uz poštovanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka.

post slika

Galerija