DODJELA SERTIFIKATA POLAZNICIMA KURSA INFORMATIČKOG OPISMENJAVANJA

04 jul 2018

Danas (srijeda, 04.07.2018. godine) u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat, uručeni su sertifikati polaznicima kursa informatičkog opismenjavanja (osnovni i napredni nivo) za lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje-područne jedinice Tivat. Kurs je pohađalo 33 polaznika, počeo je u aprilu tekuće godine i realizovao se po programu obrazovanja informatičkog opismenjavanja, a vodila ga je nastavnica informatike, Mira Krulanović. Sertifikat, nakon uspješno izvršene provjere znanja, dobilo je 24 polaznika.

Prisutne je pozdravila Ana Ivanović, samostalna savjetnica za kulturu iz Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti i tom prilikom podsjetila da je besplatan kurs informatičkog opismenjavanja nastavak uspješne saradnje koju Opština Tivat, Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, ima sa Centrom za obrazovanje i trening – ZOPT. Opština Tivat će, u saradnji sa ZOPT-om, i u budućem periodu nastaviti sa pružanjem podrške u obrazovanju odraslih, najprije lica koja se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje, kako bi stekli veće mogućnosti za zaposlenje.

Prisutnima se obratila i koordinatorka obrazovanja u ZOPT-u, mr poslovne psihologije Tatjana Raković, koja je čestitala polaznicimaa kursa i zahvalila se Opštini Tivat na podršci.

sa kurs racunara

post slika