OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA BORBE PROTIV ZLOUPOTREBE DROGA

04 jul 2018

Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti pri Sekretarijatu za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, obavještava građane da će se odložene sportske aktivnosti povodom obilježavanja 26. juna Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga, održati u četvrtak 5. jula 2018. godine.

Aktivnosti povodom obilježavanja ovog dana, organizuju se u saradnji sa Međunarodnom policijskom asocijacijom IPA (International Police Association-IPA) sekcijom Crne Gore regija Jug, Porto Montenegrom, NVO “Djeca Tivta”, Omladinskim klubom, javnim ustanovama.

U četvrtak 05.07. na košarkaškom terenu “Tenis”, sa početkom u 18:00 časova, članovi NVO “Djeca Tivta” će imati zadatak da naslikaju crteže na zadatu temu, u skladu sa porukom “Zajedno protiv droge”.

Istog dana, održaće se i takmičenje u košarci, u kojem će učestvovati ekipe Opštine Tivat, Službe zaštite i spašavanja, IPA Sekcije regija Jug i Savjeta za sport.

Za najbolju ekipu u košarci, kao i nagradu za najbolji slikarski rad, obezbijedio je dugogodišnji sponzor događaja Porto Montenegro.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže događaju i da uz zabavu i druženje uputimo jasnu poruku da smo “ZAJEDNO PROTIV DROGE”.