DRUGI ROĐENDAN OMLADINSKOG KLUBA TIVAT

11 aug 2016

Omladinski klub Tivat obilježava drugu godišnjicu postojanja u petak 12. avgusta, na dan kada se obilježava i Međunarodni dan mladih, i to nizom prigodnih događaja koji će se održati u prostorijama Omladinskog kluba, u montažnom objektu pored tivatskog Doma zdravlja.
Rođendanska proslava otpočeće akustičnom svirkom u 18.30 časova, a svirka će trajati sve do 19.30 kada počinje promocija Biltena koji su za ovu svečanu priliku pripremili članovi kluba. U 20.00 časova u čast „slavljenika“ rezaće se torta, nakon čega se proslava nastavlja uz note akustične svirke. Cjelokupni događaj biće uveličan izložbom crteža, fotografija i slika, koju potpisuju tri autorke Martina Garbin, Domenika Krasan i Polina Čečina.


Omladinski klub Tivat je nastao kao rezultat dugogodišnjih aktivnosti opštinske Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti i pitanja mladih, koja je na inicijativu neformalne grupe mladih “Kreativne pečurke” iz Tivta pokrenula aktivnosti u pravcu otvaranja prvog omladinskog kluba u Tivtu. Omladinski klub predstavlja mjesto okupljanja mladih koji su spremni da svojim aktivnostima unaprijeđuju zajednicu u kojoj žive, osmišljavajući aktivnosti koje će upotpuniti njihovo slobodno vrijeme. Samo neke od programskih aktivnosti jesu vršnjačka edukacija, radionice, predavanja, debate, dok je Omladinski klub već sada prepoznat kao stjecište mladih i izvor novih kreativnih ideja i pozitivnih vibracija.

post slika