DRUGI SASTANAK RADNE GRUPE ZA MONITORING I EVALUACIJU REALIZACIJE STRATEŠKOG PLANA ZA PERIOD 2012.-2016.

11 apr 2013

U sali glavnog administratora juče je održan drugi sastanak Radne grupe za monitoring i evaluaciju realizacije Strateškog plana za period 2012. - 2016. kome su prisustvovali Jovanka Laličić, Zorica Gverović, Vladimir Arsić, Đorđe Trajčevski i koordinator OKG za izradu Strateškog plana Petar Vujović.

Predsjednica Radne grupe Jovanka Laličić je prisutne upoznala sa obavezom dostavljanja izvještaja o realizaciji projekata za prethodnu godinu Ministarstvu ekonomije do 15. aprila ove godine.
Nakon preliminarnog utvrđivanja statusa projekata odlučeno je da je neophodno pribaviti dodatne informacije o svakom projektu ponaosob, kao i o finansijskim sredstvima utrošenim u dosadašnju realizaciju projekata. U skladu sa tim, odlučeno je da se organima lokalne uprave i javnim preduzećima u najskorijem roku pošalje dopis kojim bi se zahtjevalo da pošalju informacije o realizaciji obaveza iz Strateškog plana, iz svoje nadležnosti, u roku od pet dana. Na osnovi tih pojedinačnih izvještaja biće sastavljen sveobuhvatan izvještaj koji će Radna grupa razmotriti i poslati nadležnom ministarstvu.
KABINET PREDSJEDNIKA