“FABRIKA IDEJA” U OPŠTINI TIVAT

19 apr 2018

Radionica pod nazivom “Fabrika ideja” organizovana je juče (srijeda, 18. april) u prostorijama Opštine Tivat. Radionicu je organizovao “Propulsion fond” uz podršku Sekretarijata za ekonomski razvoj i preduzetništvo i Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja.

Cilj radionice bio je da na zanimljiv i interaktivan način mlade upozna sa mogućnostima koje pruža društveno preduzetništvo. Radionica je dio inspiracijskih i promotivnih aktivnosti programa Nagrade za društvene promjene u Crnoj Gori, koji je namjenjen mladima od 14 do 30 godina koji su zainteresovani za pokretanje sopstvenog društvenog biznisa. Riječ je o načinu poslovanja koji, osim zarade, podrazumijeva i ulaganje u rješavanje nekog od društvenih problema.

Program Nagrade za društvene promjene okuplja mlade iz 26 zemalja Evrope, Afrike i Azije, a već tri godine postoji i u Crnoj Gori i mladima pruža stručnu podršku, novac za pokretanje posla i prilike za putovanja na Međunarodni SIA samit koji se ove godine održava u prijestonici Gruzije, Tbilisiju.

post slika