FINALE „CRNA GORA U RITMU EVROPE“ – DJECA TIVTA NASTUPAJU POD REDNIM BROJEM 19

08 apr 2017

Na finalu takmičenja „Crna Gora u ritmu Evrope“, zakazanom za subotu 29. april, djeca Tivta predstaviće se na samom kraju, pod rednim brojem 19. Rezultat je to izvlačenja na svečanom koktelu koji je u četvrtak, 06. aprila, upriličen u Podgorici. Koktelu su prisustvovali predstavnici 21 crnogorske opštine, članovi diplomatskog kora, predstavnici Nacionalne turističke organizacije i Radio-televizije Crne Gore. Prisutnima su se ispred organizatora obratili direktor manifestacije David Makević i izvršni direktor „Ritma Evrope“ Igor Karadarević, ali i predstavnik glavnog grada Podgorice Boris Mugoša, kao domaćin finala manifestacije.

Tivat će na ovoj, istovremeno i dječjoj i diplomatskoj manifestaciji predstavljati 11 djevojčica, 2 solistkinje Dora Štampić i Rezeda Valejeva, uz pratnju devetočlane plesne grupe. Izvodiće kompoziciju na portugalskom jeziku.
Finale „Crna Gora u ritmu Evrope“ održaće se u kompleksu Verde u Podgorici 29.04. sa početkom u 17.00 časova, a Radio-televizija Crne Gore uživo će prenosti cjelokupni događaj. Publika i stručni žiri glasaće za najbolje.

post slika