HVALA SVIM UČESNICIMA I DONATORIMA HUMANITARNOG VASKRŠNJEG BAZARA

22 apr 2014

Opstina Tivat u saradnji sa nevladinim organizacijama i institucijama organizovala je 17. aprila Humanitarni vaskršnji bazar u holu opštine Tivat. Na bazaru je prikupljeno 1182,22 eura koji će biti raspoređene odlukom Organizacionog odbora obrazovnim institucijama za nabavku materijala za vannastavne aktivnosti. Svoj doprinos ovoj akciji dale su  brojne institucije, nvo i građani koji su na ovaj način pokazali svoju dobru volju donirajući  ili izlažući svoje artikle na 15 štandova: Organizacija žena Tivat, Zeleni  tim, Turistička organizacija Tivat, NVO Umjetnost življenja, Savjet roditelja JPU Bambi, Centar za socijalni rad, ZOPT –Centar za obrazovanje i Kancelarija za mlade opštine Tivat, SMŠ  Mladost, Arkadia  škola, NVO Kukuta i  NVO Kulturni kutak, Opština Tivat, JPU  Bambi, Kolo srpskih sestara, Svaštara.


Osim artikala koji su bili sa motivima Vaskrsa a koji su izloženi na štandovima, kao pojedinačne donacije pojavile su se od  NVO Djeca Tivta i Ivone Vukajlović-bivše pripravnice u opštini Tivat koja je na prošlom Bazaru bila u Timu organizatora, tako da su se na Bazaru našli i CD-ovi Dječije radosti i tri papagaja. Glavna atrakcija za djecu bila je zečica Fifi sa malim zekama, koji su bili maskota Bazara sa kojima su se mališani  slikavali i koje su mogli hraniti.
Osim dugogodišnjim prijateljima  Bazara Crvenom krstu i JP Komunalno, Organizacioni odbor se zahvaljuje svim građanima pogotovu najmlađima koji su učestvovali u ovoj akciji.

post slika