HVALA SVIMA ZA USPIJEŠNO ZAVRŠEN PETI NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI BAZAR “DAN OTVORENOG SRCA”

23 dec 2013

Peti humanitarni Novogodišnji BAZAR 2013 završen je u petak 20. decembra na kome su među brojnim izlagačima bili i predstavnici Organizacije žena Tivta, San Giusto, Zelenog Tima, Doma zdravlja, NVO „Moje dijete“, Muzičke škole, Turističke organizacije, ZOPT-a Tivat, Knightsbridge school, Srednje škole Mladost, OŠ Drago Milović - Đački parlament, Hor – OŠ Drago Milović, NVO Crvenog krsta, NVO Evropski dom, NVO Pravi put, Slikarska radionica Iva Čelanović „Kulturni kreativni centar“, NVO Harlekin, Vrtić „Bambi“, Montefish, Košarakaški klub „Teodo“, “Frutiera“, SRD „Pagar“, NVO “Kolo srpskih sestara“, A&G (Aleksandra i Gordana), OŠ Drago Milović – učenici sa učiteljicom Ljubinkom Petković i Nelom Đukanović, Udruženje „Sove“, Sekretarijat za finansije opštine Tivat, Savjet roditelja vrtića Donja Lastva, Štand VE – Igračke, štand donacije butika, preduzetnika i građana – Staklo, i novčani prilog iz specijalno napravljene kutije.
U sali Opštine Tivat održan je sastanak organizacionog odbora Novogodišnjeg bazara, na kojem je konstatovano da je na štandovima sakupljeno 3 081.75€, na žiro računu je iznos od 1 700.00€, a uplate u opštinskom računovodstvu od poslodavaca i NVO 280.00€,i prošlogodišnji iznos (koji je Odlukom Organizacionog odbora preusmjeren za ovu godinu) je 1 006.20€.

 

Ukupan iznos sakupljen do danas je 6 067.95 eura ali obzirom da su pojedini poslodavci najavili da će uplate izvršiti do Nove godine a prilog od plesnog studija Enigma je planiran za ovu svrhu iznos nije konačan. Organizacioni odbor je odlučio da u skladu sa ranijim predlozima sredstva donira tako što će se za Izgradnju i opremanje Dnevnog centra izdvojiti 50% od iznosa koji bude uplaćen, a po 25% biće namjenski utrošene za Dječije odjeljenje Bolnice Kotor i Vrtić u Donjoj Lastvi.

 

Svi neprodati artikli biće donirani takođe u humanitarne svrhe.
Zahvaljujemo se građanima, institucijama, preduzetnicima, nevladinim organizacijama i mladim volonterima tivatskih škola, koji su nesebično pomogli u organizaciji ove humanitarne akcije.

post slika