NOVOGODIŠNJI PRIJEMI STUDENATA I UČENIKA

26 dec 2013

Danas je u opštini Tivat Predsjednik opštine Miodrag Kankaraš sa saradnicima  primio   najuspješnije studente u  studentskuoj 2012/13 godini.Primljeni su studentkinje, koje su i  stipendisti opštine Tivat,   Milica Starčević, Ivana Bećagol i Ivana Kružić koje su u prethodnoj godini u roku položile sve ispite sa ocjenom 10,00.
Čestitajući im na postignutom uspjehu , Predsjednik je istakao da mu pričinjava posebno zadovoljstvo kad mladi ljudi postižu dobre rezultate. Opština će i dalje nastaviti sa radom u cilju stvaranja uslova da kvalitetni kadrovi svoje znanje  mogu  da ulože u razvoj svog grada i u Tivtu ostvare profesionalnu karijeru.  
Uz čestitku za predstojeće praznike, najuspješnijim  studentkinjama Predsjednik je uz prigodne poklone  uručio i novčane nagrade .
U ime studenata uz čestitku za predstojeće praznike,  Predsjedniku i njegovim saradnicima, zahvalila se  Ivana Kružić. 
U zgradi Opštine danas je upriličen i  tradicionalni novogodišnji susret  Predsjednika  opštine  i njegovih saradnika sa  učenicima  iz svih vaspitnoobrazovnih institucija  i predstavnicima  NVO „Dječji savez“ Tivat.

Predsjednik  opštine Miodrag Kankaraš je  učenicima  iz  OŠ“Drago Milović“,  OŠ „Branko Brinić“ , SMŠ „Mladost“ , Muzičke škole i djeci iz  Dječjeg vrtića „Bambi“ , kao i njihovim profesorima i vaspitačima,  čestitao  novogodišnje praznike i istakao da će Opština Tivat i  dalje činiti sve kako bi se u svim  vaspitnim i obrazovnim objektima  stvarali što bolji uslovi  za rad  i boravak djece.
Predstavnici škola su se zahvalili na prijemu i zaželjeli Predsjedniku puno uspjeha u daljem  radu.

 

post slika