„INFO DAN“ – ReLOaD

28 nov 2018

Shodno Konkursu nevladinim organizacijama za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekata Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu, juče ( 27.11.) u zgradi Opštine Tivat održao se „Info dan“.

„Info danu“ su prisustvovali sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat mr Dubravka Nikčević sa saradnicama, predstavnice UNDP-a, članovi Evaluacione komisije, kao i članovi nevladnog sektora.

Sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti bliže je objasnila pravila apliciranja na Konkurs. Ispred UNDP-a o pravilima prijave, dokumentaciji i kriterijumima, kao i najčešćim greškama prilikom apliciranja govorile su Dženana Šćekić i Jelena Miljanić.

Ovo je bila prilika da se još jednom pozove nevladin sektor na obuku pod nazivom „Upravljanje projektnim ciklusom“. Obuka će se održati u periodu od 10. do 12.12.2018. u zgradi Opštine Tivat. Neophodno je da sve zainteresovane nevladine organizacije potvrde svoje prisustvo najkasnije do 03.12.2018.godine na e-mail adresu: ivana.petkovic@opstinativat.com.

reload

 

post slika