Investicije u sportsku infrastrukturu

18 okt 2022

U obnovu sportske infrastrukture i dječijih igrališta Opština Tivat prethodnih je mjeseci u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih uložila preko 110 hiljada eura.

Veliko dječije igralište na Seljanovu Opština je rekonstruisala i opremila novim mobilijarom, za šta je izdvojeno više od 50 hiljada eura. Pored toga, sanirani su sportski tereni u centru i u školskom dvorištu u Gradiošnici. Izvršena je i popravka postojećeg mobilijara u dječijem igralištu u malom parku, kao i instalacija novih sprava i stola za stoni tenis na terenu u Radovićima. Ukupna vrijednost ovih projekata iznosila je blizu 10 hiljada eura. Navedene radove izvodilo je DOO „Komunalno“ Tivat.

Nakon nedavne rekonstrukcije rukometnog terena u dvorištu OŠ „Drago Milović“, za koji je Ministarstvo sporta i mladih Opštini Tivat opredijelilo 40.728.60 eura, Opština je sa 10.520,95 eura finansirala i postavljanje nove podloge za susjedni odbojkaški teren. U narednom periodu planirana je i sanacija igrališta u Lepetanima i Đuraševićima.

post slika

Galerija