IZABRAN SAVJET I NADZORNI ODBOR MZ KRAŠIĆI

27 mar 2019

Zbor građana mjesne zajednice (MZ) Krašići na sinoć održanoj sjednici izabrao je članove Savjeta i Nadzornog odbora. Na zboru je odlučeno da Savjet MZ čini sedam članova i to: Petar Francesković, Slavko Slavović, Nikola  R. Petrović, Alma Kuzmanović, Anton Petrović, Marko Francesković, Petar B. Petrović.

Za članove Nadzornog odbora su jednoglasno izabrani: Andrija Petrović, Petar T. Petrović i Neđeljko Francesković.

Shodno Odluci o mjesnim zajednicama u roku od osam dana od dana sprovedenih izbora organa upravljanaja u ovoj mjesnoj zajednici održaće se i konstitutivna sjednica savjeta  na kojoj će biti izabran predsjednik i pomoćnika predsjednika MZ Krašići.

Zbor je sazvan na inicijativu Sekretarijata za lokalnu samoupravu opštine Tivat - Kancelarija za saradnju sa mjesnim zajednicama i pružanja pravne pomoći građanima, a povodom izbora organa upravljanja u Mjesnoj zajednici Krašići.

Zboru je, pored predstavnika organa lokalne uprave koji je sazvao Zbor građana, Ivana Obradovića i Helge Ivović,  prisustvovao i predsjednik opštine dr Siniša Kusovac koji je razgovarao sa prisutnim građanima o rješavanju određenih pitanja koji su od njihovog interesa.

Nakon izbora organa upravljanja, prisutni građani su se obratili predsjedniku Kusovcu, pitanjima koja su se uglavnom odnosila na pitanje vodosnabdijevanja, postavljanje saobraćajnih znakova, te pitanje uređenja puta Rogač – Krašići za šta je predsjednik opštine najavio rješenja na adekvatan način na obostrano zadovoljstvo.

post slika