JADRANSKE IGRE CRNA GORA 2015.

07 aug 2015

Galioti i JK Delfin prvi finalisti Jadranskih igara u Crnoj Gori

U četvrtak 6. avgusta na prepunoj rivi Pine u Tivtu u organizaciji Opštine Tivat i agencije Adria events održano je prvo polufinale ovogodišnjih Jadranskih igara Crna Gora. U konkurenciji od šest ekipa slavila je tivatska ekipa, Galioti, kojima će se u finalu u Podgorici pridružiti i ekipa Jedriličarskog kluba Delfin.
Tivatska je riva na veliko zadovoljstvo publike i takmičara ugostila prvo ovogodišnje polufinale Jadranskih igara Crna Gora. Predivna lokacija održavanja te dinamično takmičenje crnogorskih ekipa učinili su još jednu veče nezaboravnom i vrijednom pamćenja.


jadranske igre1Opština Tivat, iako joj je bio prvi put da se ovakve igre održavaju ,odlično se snašla u ulozi domaćina. Sponzori ovog svojevrsnog sportsko-zabavnog spektakla bili su Brand New Tivat i Turistička organizacija Tivat.
Ekipe JK Delfin (Tivat), Bastani (Tivat), Feštađuni (Kotor), Škrapadure (Tivat), Galioti (Tivat) i Đetići (Tivat) snage su odmjerili u igrama leteći vaterpolo, spašavanje turistkinje, mošarka, pršut, ribarske kašete i potezanje konopa.
Najbolja je s ukupno osvojenim 61 bodom bila ekipa Galioti, prošlogodišnji pobjednici Jadranskih igara Crna Gora, koji su uz drugoplasiranu ekipu JK delfin (44 boda) izborili pravo nastupa u crnogorskom finalu, koje će se održati u nedjelju u Podgorici. Nadomak plasmana u finale bila je i ekipa Bastani koji su osvojili 41 bod i treće mjesto u polufinalu u Tivtu.
Pred našim je ekipama dva dana odmora a onda slijedi finale u Podgorici koje će odlučiti o predstavniku Crne Gore za ovogodišnji međunarodni dio takmičenja Jadranske igre 2015.

 

post slika