JAVNA TRIBINA U SKLOPU PROJEKTA “BIZNIS KARAVAN”

31 okt 2017

Javna tribina u okviru projekta ,,Biznis karavan” biće održan u petak, 03. novembra, u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat sa početkom u 15:00 časova. Tribinu organizuje Ministarstvo ekonomije Crne Gore, uz podršku Opštine Tivat. Događaj će otvoriti ministarka ekonomije Dragica Sekulić i predsjednica opštine Tivat  Snežana Matijević.

Cilj javne tribine je da se privrednici upoznaju sa programima podrške Ministarstva ekonomije, kao i da iznesu svoje prijedloge za unapređenje programa ili izradu novih, obzirom da se u prethodnom periodu identifikovao problem nedovoljne informisanosti privrednika o mogućim podsticajima. Privrednici koji budu učestvovali u radu tribine imaće mogućnost postavljanja pitanja u vezi prezentovanih programa, moći će davati prijedloge, sugestije, ali i iznijeti biznis barijere sa kojima se susreću u svom poslovanju.

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti u Sekretarijatu za ekonomski razvoj i preduzetništvo Opštine Tivat. Agenda događaja možete pogledati na linku.