MINISTAR GVOZDENOVIĆ U RADNOJ POSJETI OPŠTINI TIVAT

11 apr 2016

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović, sa svojim saradnicima, boravio je danas u radnoj posjeti opštini Tivat. Ključne teme razgovora predsjednika opštine Tivat Ivana Novosela i Ministra Gvozdenovića bila je analiza razvojnih potencijala opštine kao i infrastrukturne pretpostavke za dalji razvoj i unapređenje Tivta.


Zajednički je konstatovano da je u dosadašnjem periodu realizovan značajan broj aktivnosti u svim segmentima posebno u oblastima turizma, saobraćajne i komunalne infrastrukture, te da je Tivat postao prepoznatljiv turistički i nautički centar na Mediteranu.
Velika zasluga u promovisanju Tivta svakako pripada velikim investitorima poput Lustice development i kompanije Adriatic Marinas koji su svojim projektima i aktivnostima, ne samo u domenu ispunjavanja svojih ugovornih obaveza već i svojim društveno odogovornim ponašanjem, značajno doprinjeli ukupnom razvoju Tivta i Crne Gore.

Zaključeno je da, i pored činjenice da je mnogo toga do sada urađeno, treba uložiti dodatne napore u unapređenju poslovnog ambijenta u cilju privlačenja novih investitora i valorizaciji potencijala opštine uz pronalaženje održivih rešenja u budućem razvoju našeg grada.

post slika