NAJAVA SVEČANE SJEDNICE SO TIVAT I PROSLAVA DANA OPŠTINE

20 nov 2018

Dan Opštine Tivat biće proslavljen sjutra, 21. novembra cjelodnevnom manifestacijom na više lokacija i u organizaciji tivatskih sekretarijata, javnih ustanova i preduzeća. Svečana sjednica Skupštine Opštine biće održana u 11 časova u skupštinskoj sali (III spat) u zgradi Opštine.

Na svečanoj sjednici, a u organizaciji Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, biće dodijeljena nagrada najboljem studentu za 2018. godinu. Ove godine, nagradu je zavrijedila Sandra Pean, specijalista političkih nauka, sa prosječnom ocjenom 9,65. Na ovaj način Opština Tivat nastavlja sa praksom dodjele nagrada najboljim studentima.

Svečani program proslave počinje ujutru u 9 časova polaganjem vijenaca na Spomenik palim borcima. U 9.30 sati predviđena je ceremonija predaje zastave odredu Bokeljske mornarice, ispred zgrade Opštine. Svečani defile kroz grad Glabeno-prosvjetnog društva, mažoretki i Bokeljske mornarice planiran je u 9.45 časova. Na šetalištu Pine u 10.15 časova Bokeljska mornarica izvešće kolo, a nakon svečane sjednice SO, u 12 časova počeće program “Gradu za rođendan” koji organizuje Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti u saradnji sa NVU “Maškarada” i ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu.

Ovom prilikom za zainteresovane građane Sekretarijat je pripremio poklon kese sa promotivnim materijalom. Građanima će biti poklonjene i novine “Sa požutjelih stranica”, flajeri Turističke organizacije Tivat o programu za novogodišnje praznike na rivi Pine, dok će ugostiteljski objekti čestitati građanima Tivta Dan opštine na sebi svojstven način, nudeći osvježenje i konzumaciju proizvoda iz svoje ugostiteljske ponude. Prisutni će uživati u zvucima Klape “Romansa”- Udruženja penzionera Tivat.

Pozivamo medije da izvještavaju sa Svečane sjednice SO i proslave.

Dolazak potvrditi na e-mail press@opstinativat.com najkasnije danas do 18 časova.