VETERPOLISTA MARKO MRŠIĆ NAJBOLJI SPORTISTA, FK ARSENAL NAJBOLJI KLUB

20 nov 2018

Najbolji sportista Tivta u 2018. godini je Marko Mršić, kapiten kadetske reprezentacije Crne Gore u vaterpolu. Mršiću je priznanje uručila sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, Darka Ognjanović na ceremoniji dodjele godišnjih priznanja najboljim sportistima u opštini Tivat. Najbolji klub je Fudbalski klub Arsenal a njima je nagradu uručio Radovan Novaković, Predsjednik Savjeta za sport.

Kao perspektivni sportista nagrađen je Ilija Marković iz JK Delfin kome je priznanje predao Nikola Krsmanović, samostalni savjetnik za sport. Vuk Krgović, ŽOK Mladost i profesor fizičkog vaspitanja u SMŠ Mladost, dobio je priznanje kao zaslužni sportski radnik a nagradu mu je uručio Dejan Sekulić, član Savjeta za sport.

Za najboljeg trenera proglašen je Ilko Klakor, Jedriličarski klub Delfin i selektor reprezentacije Crne Gore u jedrenju a priznanje mu je uručio Dalibor Petković, član Savjeta za sport.

„Bila je ovo uspješna godina za tivatske sportiste. U skladu sa Odlukom o finansiranju sporta a na osnovu Predloga Savjeta za sport, Predsjednik Opštine je donio Odluku o nagradama i to u pet kategorija. 

Ova godina je obilježena usvajanjem novog Zakona, pa su svi klubovi morali i da se preregistruju. To, međutim, nije omelo tivatske sportske klubove da postignu dobre rezultate. Sport je nešto po čemu je Tivat prepoznat, i na to možemo biti ponosni“, ocijenila je sekretarka Ognjanović.

Ceremoniji je prisustvovalo više od 60 sportista i sportskih radnika, predstavnika FK Arsenal, RK Partizan, bućarskog kluba, šah kluba Mimoza, kuglaškog kluba Porto Montenegro, ŽRK Tivat, KK Teodo, kik boks kluba Rebel, mladi triatlonci braća Filip, Džudo kluba Tivat i ostali prijatelji sporta.

Sa dodjele

FK Arsenal

post slika