Novogodišnje čestitke predsjedniku opštine od NVU “Djeca Tivta

27 dec 2021

Na današnjem prijemu u Opštini Tivat, djeca Tivta uputila su novogodišnje čestitke predsjedniku opštine Željku Komnenoviću. Osnovci, srednjoškolci, polaznici tivatske muzičke škole i vrtića, kao i jedan učenik pripadnik RE populacije, recitovali su čestitke i predsjedniku uručili poklone. Riječ je o tradicionalnom događaju, koji pred kraj godine, u saradnji sa opštinskim Sekretarijatom za društvene djelatnosti organizuje NVU “Djeca Tivta”.

Predsjednik opštine zahvalio se djeci, prisutnim nastavnicima i direktorima obrazovno-vaspitnih ustanova i čestitao im predstojeće novogodišnje i božićne praznike, izrazivši nadu da će naredna, 2022. godina biti bolja u pogledu epidemiološke situacije i mogućnosti realizacije većeg broja aktivnosti za djecu. Komnenović je istakao da će Opština Tivat nastojati da obezbjedi nastavak podrške i dobre saradnje sa svim vaspitno-obrazovnim institucijama u Tivtu, kao i nevladinim organizacijama kojima su u centru djelovanja djeca.

Prijemu su, ispred Sekretarijata za društvene djelatnosti prisustvovale sekretarka Borka Mršulja i savjetnica Ivana Petković, te đaci, nastavnici i direktori OŠ “Drago Milović”, OŠ “Branko Brinić”, SMŠ “Mladost”, Muzičke škole Tivat, JPU “Bambi” i pripadnici RE populacije iz Tivta, ispred NVO “Udruženje Egipćana”.

post slika

Galerija